با عجیب ترین سازه های دنیا آشنا شوید!

وقتی حرف از معماری ساختمان‌های عجیب و مهم جهان می‌شود، همگان برج ایفل در پاریس، برج ساعت (Big Ben) در لندن، برج خلیفه در دبی و… را به‌یاد می‌آورند؛ اما این‌ها همه‌ی دستاوردهای معماری بشر نیستند، بسیاری ساختمان‌های عجیب دیگر در گوشه‌کنار جهان بنا شده‌اند که هر کدام، به نوبه‌ی خود نکته‌هایی به تاریخ معماری و سلیقه‌ی بصری ما افزوده‌اند.

اگر می‌خواهید با ده ساختمان از عجیب ترین ساختمان های جهان آشنا شوید و جزئیاتی درباره‌شان بدانید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید .

در این مقاله با ساختمان هایی آشنا می شوید که بعضی‌شان شناخته ‌شده و بعضی دیگر، کمتر شناخته شده‌اند، اما وجه اشتراک همه آنها در ساخت و معماری شگفت‌انگیزشان نهفته است که آن‌ها را به نمونه‌هایی منحصربه‌فرد بدل کرده‌ است.

 

معرفی عجیب ترین ساختمان های جهان

جهان دارای برخی از عجیب ترین سازه هاست که به تفکر معماران مرتبط است و به صورت عجیب و غریب و از طریق چدمان جالب آجرها و استفاده از ملات رنگی ساخته شده است. معماری با بسیاری از سازه های ساخته شده به دست انسان تعریف شده است و ساختمان های بزرگ و عجیب و غریب برای دست بردن به معجزات بی حد و حصر طبیعت به وجود آمده اند.

خانه کج – لهستان | The Crooked House – Poland
مرکز خرید در مرکز شهر سوپوت، خانه کج که در حال حاضر به عنوان یک معماری معروف در نظر گرفته شده است. Krzywy Domek (به زبان انگلیسی به عنوان خانه کج) ساختمان نامنظم شکل در سوپوت، لهستان است. خانه کج در سال ۲۰۰۴ ساخته شد، مساحت آن تقریبا ۴۰۰۰ متر مربع است و بخشی از مرکز خرید Rezydent است. این سازه توسط Szotyńscy و Zaleski طراحی شده است که توسط تصاویر پری و نقاشی Jan Marcin Szancer و Per Dahlberg برای ایجاد این شاهکار الهام گرفته شده است. معماری ساختمان هایی که اطراف آن طراحی شده است و به نظر می رسد بخشی از آنها است، این گونه تصور می شود که از خستگی ذوب شده است.

سالن رقص – جمهوری چک | Dancing House – Czech Republic
خانه رقص یا “Fred and Ginger” نام مستعار داده شده به ساختمان Nationale Nederlanden در شهر پراگ در جمهوری چک است. این یک شاهکار شگفت انگیز از معماری است، که جذابیت عاشقانه ای دارد. در مورد ساختمان هایی که یکدیگر را برای رقص به هم متصل می کنند چیزی بسیار شیرین است! این ساختمان توسط Vlado Milunic در همکاری با Frank Gehry طراحی شده است. اگر چه طراحی در آن زمان بحث انگیز بود و به عنوان یک سازه غیر سنتی در نظر گرفته شد، اما با گذشت زمان تبدیل به یک مرکز فعالیت های فرهنگی شد. این یک ساختمان شیک و شگفت انگیز است که به نمادی از شهر پراگ تبدیل شده است.

منطقه مسکونی ۶۷ – مونترال کانادا | Habitat 67 – Montreal Canada
یک مدل اجتماعی و مجتمع مسکونی در مونترال کانادا است که توسط معمار کانادایی مشی صفدی طراحی شده است. این ساختمان در خیابان ۲۶۰۰ Pierre-Dupuy در Marc-Drouin Quay و در کنار رودخانه سنت لارنس واقع شده است. منطقه مسکونی ۶۷ به طور گسترده ای به عنوان یک کار برجسته معماری و یکی از ساختمان های معروف و به راحتی قابل تشخیص در مونترال کانادا به حساب می آید. این سازه شبیه یک چیدمان بسیار جالب از مکعب هایی است که بچه ها با آن بازی می کنند و بسیار جالب است که چگونه طراحی شده است. یکی از ساختمان های اصلی در این شهر است در عین حال یک ساختمان کاملا پایدار و راحت برای زندگی است.

 

مرکز ملی هنرهای نمایشی – چین | National Centre for the Performing Arts – China
مرکز ملی هنرهای نمایشی (NCPA)، به نام “غول تخم مرغ” مرکز هنر در پکن، چین است. این مرکز در داخل، شامل سه سالن کاربری اصلی با ۵۴۵۲ صندلی است. سالن اپرا برای اپرا، باله و رقص استفاده می شود و سالن موسیقی برای کنسرت و خوانندگی مورد استفاده قرار می گیرد، در حالی که سالن تئاتر برای نمایشنامه ها و اپرای پکن استفاده می شود.
ساخت این مجموعه تقریبا ۶ سال به طول انجامید، این گنبد بیضوی از جنس تیتانیوم و شیشه است. ساخت آن در دسامبر سال ۲۰۰۱ آغاز شد و مراسم افتتاحیه در دسامبر ۲۰۰۷ برگزار شد. این ساختمان با یک دریاچه مصنوعی احاطه شده است و ۵۴۵۲ نفر در ۳ تالار قرار دارد و تقریبا ۱۲۰۰۰ متر مربع مساحت آن است. یکی از عجیب ترین ساختمان های جهان به شمار می رود که توسط معمار فرانسوی پل آندریو طراحی شده است.

خانه های مکعبی – روتردام، هلند | Cubic Houses – Rotterdam, Netherlands
خانه های مکعبی یکی از شگفت انگیز ترین و عجیب ترین ساختمان های جهان به شمار می رود. این مجموعه ای از خانه های نوآورانه ساخته شده در روتردام و هلموند در هلند است که طراحی یک ساختمان روستایی را در شهر به نمایش می گذارد. بر اساس مفهوم “زندگی به عنوان یک سقف شهری” بنا نهاده شده است: مسکن با تراکم بالا با فضای کافی در سطح زمین. این ساختمان توسط معمار هلندی پیت بلوم Piet Blom طراحی شده است. آنها به صورت مکعبی هستند که در زوایای مختلف با بیش از شش ضلعی هایی تشکیل شده است، بنابراین آنها شبیه درختان، و در مجموع یک جنگل را تشکیل داده است. ۳۸ مکعب کوچک وجود دارد و همه آنها به یکدیگر متصل شده اند.

جنگل مارپیچی – آلمان | Forest Spiral – Germany
جنگل مارپیچی (Waldspirale) یک مجتمع مسکونی در شهر دمرستات است که در دهه ۱۹۹۰ ساخته شده است. این ساختمان که از عجیب ترین ساختمان های جهان به شمار می رود، توسط هنرمند بسیار معروف اتریشی به نام Friedensreich Hundertwasser طراحی شده و توسط معمار Heinz M. Springmann و همچنین شرکت Bauverein Darmstadt اجرا و ساخته شده است. این بنا در سال ۲۰۰۰ تکمیل شد. ساختمان بسیار شگفت انگیزی با سقف سبز، شبیه یک مارپیچ است. رنگ ها و حرکت در مسیر مارپیچ گونه به طور کلی بسیار جذاب و شیک طراحی شده است.

1. معبد استقلال (Independence Temple):
معبد استقلال دارای عجیب و غریب ترین سازه های دنیا می باشد. معماری جذاب آن در میسوری بسیار چشمگیر خواهد بود. ساختمان عجیب و غریب این بنا به علت این است که سازندگان تلاش کرده اند تا اصول و سنگ بنای معماری مدرن و سنتی و مذهبی را با یکدیگر تلفیق نمایند.

 

2.ساختمان رن در چین (Ren):
یکی از عجیب و غریب ترین ساختمان های جهان در کشور چین، شهر شانگهای می باشد. طراحی این ساختمان با شرکت BIG بوده که به منظور اکسپو جهانی 2010 ساخته شد. ساختمان رن چین محلی اقامتی، ورزشی و برای برگزاری کنفرانس های مهم می باشد. طراحی ساختمان به شیوه ای بوده که این دو قسمت با هم تلفیق شده اند. ساختمان اول که از آب بیرون آمده مخصوص فعالیت های بدنی و ورزشی و آبی بوده و ساختمان دوم که پایه آن روی زمین است برای برگزاری کنفرانس ها می باشد.

3. موزه ملی زاید امارات (Wing Shape Zayed National Museum):
موزه ملی زاید امارات متحده عربی که در جزیره سعدیات قرار گرفته، دارای یکی از عجیب ترین سازه ساختمان های عجیب و غریب دنیا است. این بنا اولین موزه ای می باشد که نشان دهنده فرهنگ، تاریخ و تحولات اجتماعی – اقتصادی این کشور است. این ساختمان 5 بخش بال مانند دارد که در هر یک گالری های مختلف قرار دارند. فضاهای اجرایی متفاوتی که برای این موزه در نظر گرفته شده محل برگزاری فیلم ها و نمایش های مختلف می باشد. طراحی لابی جوی عالی همراه با کارکرد سنتی از جمله برگزاری شعر، موسیقی و رقص می باشد.

امیدواریم این مقاله برایتان مفید بوده باشید .

 

 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

سایر نوشته های بلاگ

کروم بندی چیست؟

ساخت و ساز پروژه های مختلف، مراحل مختلفی دارد که کروم بندی دیوار، سقف

کروم بندی چیست؟

ساخت و ساز پروژه های مختلف، مراحل مختلفی دارد که کروم بندی دیوار، سقف